Een nieuwe prent, boekjes en kaarten

Afgelopen zomer stond voor een groot deel in het teken van mijn pinhole project bij Kasteel Wijlre. Na een aantal keren de camera’s te hebben vervangen en de resultaten bekeken te hebben werd duidelijk welke locaties het meest geschikt waren voor mijn project. Uit alle resultaten heb ik er een gekozen waar een prent van is gedrukt in het Charles Nijpels lab in de Van Eyck. Het is een driekleuren stencil print in een oplage van 135 exemplaren. Ik ben ontzettend blij met het resultaat:

De prent is te koop bij Kasteel Wijlre en in mijn Full Moon Webshop.

Ik heb ook twee nieuwe kunstenaarsboekjes gemaakt. Beide in een oplage van tien stuks. De boekjes zijn gedrukt in mijn eigen atelier: Kartondruk op Japans papier.

Cirkel boekje 1:

en Cirkelboekje 2:

Omdat ik altijd zoveel positieve reacties krijg op mijn foto’s van de zon en de maan heb ik van een paar foto’s kaarten laten drukken bij een lokale drukkerij. Een set bestaat uit vijf fotokaarten, twee van de zon en drie van de maan, inclusief enveloppen. Ook deze zijn verkrijgbaar via mijn webshop.

Hier is de link naar mijn webshop:
Full Moon Webshop

New Print, books and postcards

From one of the results of my pinhole project at Kasteel Wijlre a stencilprint has been printed at the Charles Nijpels lab at the Van Eyck.
The prints as well as two new artists’ books and a set of postcards are available in my Full Moon Webshop.