Woensdag 7 maart

Vandaag is de dag van Loet Gescher

Het is een prachtige dag vandaag. Het dooit en overal is het geluid van smeltwater en van brokken sneeuw die van de daken vallen te horen. Het lijkt alsof de lente is begonnen. Maar de schijn kan hier bedriegen: voor hetzelfde geld vriest en sneeuwt het mogen weer net zo hard als gisteren.

Vanmorgen ben ik even een stukje gaan lopen om nog wat foto’s van de sneeuw te kunnen maken.

Ik heb vandaag ook eindelijk kennisgemaakt met twee van mijn huisgenoten: Claire en Lane. Zij hebben elk ook een van de drie kamers op de begane grond. We zijn maar zo weinig in het huis dat we elkaar daar nog niet zijn tegengekomen en ik vroeg me af wie mijn buren waren.

Iedere dag voel ik me een beetje meer thuis hier. De gezichten zijn bekender en van veel mensen weet ik nou ook hoe ze heten en wat ze doen.

En vanmiddag tijdens de lunch stond mijn pakketje bij de post!

Ik ben zo blij dat ik nou al mijn spullen heb. Na de lunch heb ik ook deze doos uitgepakt en ben ik aan de slag gegaan met een nieuw werk.

Morgen ga ik nog even naar het dorp hier verderop, Morrisville, dit is een stuk groter dan Johnson en heeft dus ook meer winkels. Ik heb nog een paar spullen nodig die hier niet verkrijgbaar zijn.

Wednesday March 7, a beautiful day

Today is supported by: Loet Gescher

Today is a beautiful day. It has stopped freezing and everywhere you can here the sound of the ice water and of the snow falling of the roofs.

It is almost as if spring has begun. But this appaerance can be deceptive.  It might as well start freezing and snowing again tomorrow.

Today I finally met my two roommates: Claire and Lane. Except for sleeping we hardly spend any time in the house, so we had not ran into each other yet.

Each day I am feeling more at home. The faces become more familiar and from most people now I know their names and what they do.

And there is more good news: when I went for lunch my package was there!

I am so happy to have all my things now. After lunch I unpacked the last box and started a new collage.

Tomorrow I will take the bus to Morrisville. I need a few more things and this village has the shops where I can buy them.