Kunstroute en Talkshow

Na een periode met beperkte presentatie mogelijkheden en uitgestelde presentaties gloort er weer wat licht aan de horizon. Het eerste weekend van september doe ik mee aan twee evenementen. Tijdens Plateau Kunst zal mijn werk te zien zijn bij een locatie in ’t Rooth.

Plateau Kunst vindt plaats op 4 en 5 september. Het is een kunstroute in het prachtige landschap rondom Bemelen, Zuid-Limburg. Ik ben beide dagen zelf aanwezig en hoop jullie te mogen verwelkomen!
Hou de website in de gaten voor meer informatie en updates over geldende Corona maatregelen.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september vindt Festival PAS plaats.
Het Pleasure, Art and Science Festival (PAS) wordt voor de zevende keer georganiseerd. Dit jaar wordt daarmee het 45-jarig bestaan van de Universiteit Maastricht gevierd. Het is een traditie dat de Universiteit Maastricht aan het begin van het academisch jaar de deuren openzet om iedereen uit stad en regio te trakteren op een programma vol interessante wetenswaardigheden, mooie muziek, theater en meer.

Een van de onderdelen van het festival is een serie talkshows waarin wetenschappers en kunstenaars met elkaar in gesprek gaan. Gideon Koekoek (docent natuurkunde aan de UM) en ik gaan in gesprek over kijken naar de sterrenhemel.

Toegang tot het festival is gratis, kaarten dienen wel gereserveerd te worden.
Na afloop van het festival zijn de talkshows als podcast te beluisteren.

Ik wens jullie allen een fijne zomer en wie weet zien we elkaar op 4 of 5 september.