Vandaag twee dozen met materialen naar het postkantoor gebracht, die zijn dus al op weg naar de V.S.

Ik kan niet wachten totdat ik ze weer kan openen en aan de slag kan!

Het was nog een hele onderneming om te kiezen wat ik wilde inpakken. Als je gewend bent om te kunnen kiezen uit zo’n honderd kleuren garen, welke neem je dan mee?Hoeveel soorten papier neem ik mee? En welke mesjes en oh ja, ook nog een setje reservemesjes, en potloden en een paar penselen en naalden en push-pins en ook nog wat documentatie materiaal van mijn andere projecten en mijn frame zodat ik mijn foto’s kan afdrukken en mijn nieuwe pinhole camera, (daar ga ik samen met Angelina een project mee doen, maar daarover later meer) en dus moet er ook een statief mee en fotorolletjes en mijn lichtmeter.

Vandaar dus twee dozen….