November Nieuws

Ik ben blij dat ik jullie heel wat te melden heb deze maand.

Als eerste de tentoonstelling Still Spring, samen met de andere kunstenaars die opgenomen waren in de Spring Sprung Edition van Ever Emerging Magazine afgelopen mei.

Ons werk is te zien bij In de Dwarsstraat, 2e Laurierdwarsstraat 51c, Amsterdam. De tentoonstelling is te bezoeken op 19, 20, 21 en 26, 27 en 28 november van 12.00u tot 17.00u.

De opening vindt plaats op 19 november om 16.00u.

Op 28 november ben ik zelf de hele dag aanwezig.


Op 12 en 13 november vindt in het Haus de Kunst in Munchen het Superbooks Event plaats

The Artists and the Others zullen daar onder andere een selectie van mijn kunstenaarsboekjes tonen en verkopen.


Op 18 november opent in de Rechtstraat 79 in Maastricht de Grow Concept Space, een initiatief van Iris Claessens en Sophie Nelissen. In deze tijdelijke winkel en tentoonstellingsruimte zal werk te zien en te koop zijn van lokale vormgevers en kunstenaars. De ruimte is geopend op donderdag tot en met zaterdag van 10.00u tot 18.00u vanaf 18 november tot en met 31 december 2021.


En last but not least heb ik twee nieuwe prenten toegevoegd aan mijn Full Moon webshop:

Een full colour digitale print in een oplage van 10 exemplaren van een van de resultaten van mijn solargraphy project bij Kasteel Wijlre in de zomer van 2020.

en een nieuwe risoprent, gedrukt in het Printing en Publishing Lab van de Jan van Eyck Academie, ook dit is een prent van een foto van het project bij Kasteel Wijlre. Deze prent is een uitgave in opdracht van Kasteel Wijlre en zal op een later tijdstip ook daar in de museumwinkel te koop zijn.

Dit is de link naar de Full Moon webshop. Als je de prenten liever in mijn atelier komt bekijken kan dat natuurlijk. Mail me dan om een afspraak te maken.