Vandaag is de dag van Oppewal Management Consultants

Vandaag is de laatste dag dat ik in mijn atelier kan werken. Morgen ga ik mijn spullen inpakken en de pakketjes klaar maken en ze versturen.

Er is veel gebeurd deze afgelopen weken en ik heb veel kunnen doen. Ik had me voorgenomen om kleine collages te maken en veel cyanotypie afdrukken te maken. De eerste week ben ik voornamelijk bezig geweest met de afdrukken en toen me dat begon te vervelen ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om de prints te gebruiken als basis voor mijn collages. Daar heb ik een goed begin mee gemaakt maar er valt nog veel meer in te ontdekken.

Mijn werktafel op de laatste dag – My table today

Vanmorgen kwam Lani even een kijkje nemen in mijn atelier en we hebben een leuk gesprek gehad over de mogelijkheden die de werken bieden die ik hier heb gemaakt. Zij zag van een aantal werken de mogelijkheid om ze op grotere schaal te maken en met die opmerking was ik heel blij.

Ik heb ook veel zin om weer een grotere installatie te maken en de mogelijkheden daarvoor ga ik onderzoeken als ik weer terug ben in Nederland.

 

een verzameling cyanotypie prints – a collection of cyanotype prints

Vanavond hebben we weer open studios en ik ben zeer benieuwd welke reacties ik nog meer ga krijgen en natuurlijk hoe de andere ateliers er uit zien.

 

Wednesday March 28, Open Studio

Today is supported by Oppewal management Consultants

Today is the last day that I can work in my studio. Tomorrow I have to pack and ship my packages back to the Netherlands.

A lot has happened and I was able to do many things in the past few weeks. I had planned to make small collages and lots of cyanotype prints. The first week I mainly spent on printing cyanotypes and later I also worked on the collages.

This morning Lani came over to my studio and we talked about the works.

She thought that some of the works would also work very well on a larger scale, I was very happy with that comment because I feel like making a large installation and I hope I am able to do so when I am back home.

This evening I will leave my studio door open and I am looking forward to others people’s reactions and to see the studios of the other artists.