Vandaag is de dag van Pim

Vandaag heb ik een wandeling gemaakt met Susie en Lani. We zijn naar Smugglers Notch gereden, een ski resort hier in de buurt. Er werd nog geskied ondanks dat er bijna geen sneeuw meer ligt. De sneeuw op de pistes is waarschijnlijk kunstmatige sneeuw uit een sneeuwkanon.

De weg van Smugglers Notch naar Stowe – The road to Stowe

Van Smugglers Notch gaat er een weg naar Stowe. Deze weg is in de wintermaanden gesloten en dat was nu ook nog het geval.

Kale bomen – No leaves yet

De wandelpaden zijn nog niet begaanbaar: je zakt er tot in je enkels weg in de blubber, dus we hebben over de afgesloten weg gewandeld. Ik vond het heerlijk om even buiten te kunnen zijn en hoewel de bomen nog kaal zijn heb ik genoten van het landschap. Het moet hier in de zomer geweldig zijn om te wandelen. Vermont wordt ook wel Green Mountain State genoemd, naar de met bossen begroeide bergen. Volgens de mensen hier is het najaar het mooiste seizoen. Dan verkleuren de bladeren aan de bomen en verandert het groene landschap in oranje, geel en rood.

Saturday March 24, Smugglers Notch

Today is supported by Pim

Today I went hiking with Susie and Lani. We drove to Smugglers Notch, a ski resort close to Johnson. From there we hiked. The hiking trails are not accesible yet because of the mudseason.

de afgesloten weg – closed road

But the road from Smugglers Notch to Stowe was still closed and so we walked on that road. It was wonderful being outside. And although the trees are not green yet I really enjoyed the landscape. Summer must be beautiful here. According to the locals the fall is the best time of year, when the green leaves turn into yellow, orange and red.